Emotion Tagging by NeuroWear

Pentru fanii tagging-ului, fie el pe Facebook, sau geo-tagging, avem emotion-tagging!

Emotion-tagging este un fel de a spune pentru noul produs creat de compania japoneza Neurowear. Ati dat vreodata din coada de fericire? Evident ca nu, pentru ca nu aveti coada…ma rog, nu aveati.

Shippo este o codita pufoasa care preia bataile inimii si activitatea cerebrala a purtatorului prin senzori si traduce aceste semnale in miscarea sa.

Acum ca puteti da din codita de fiecare data cand va bucurati (sau puteti da nervos din ea daca sunteti speriati), tot ce va mai trebuie este aplicatia mobila aferenta acestui accesoriu. In functiile de emotiile avute, aceasta aplicatie se conecteaza la retelele sociale preferate de dvs si ofera constant update-uri alaturi de geo-tagging. Ideea mi se pare foarte interesanta si chiar sunt curios cum ar arata harta Bucurestiului din punct de vedere emotional (mai ales anumite zone ale Bucurestiului).

Aveti mai jos filmuletul de prezentare oferit de cei de la Neurowear si daca v-am facut curiosi aruncati o privire pe site-u lor. Ca un spoiler, acesta este al doilea produs!

You may also like...

1 Response

  1. October 8, 2012

    […] proiectelor de genu au o tenta cel putin creepy. Daca mai tineti minte articolul despre coditele acelea din care purtatorul dadea daca era fericit. In mod evident, nici acest proiect nu duce lipsa de factorul “creepy”. Vorbim despre o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *