Dupa Angry Birds Rovio anunta Bad Piggies

Daca vorbim de tehnologie, vorbim automat de smartphone-uri. Daca vorbim de smartphone-uri, evident aducem vorba mai ales de aplicatii. Si, daca tot am ajuns la capitolul aplicatii, sa ne aplecam un pic asupra jocurilor. Unul dintre cele mai sonore nume din aceasta categorie este Angry Birds, jocul celor de la Rovio.

Chiar si in cazul in care nu detineti personal un smartphone, dar cunoasteti pe cineva care are, sansele sa nu fii auzit vreodata sau chiar sa fii jucat Angry Birds sunt extrem de mici. In orice caz, jocul celor de la Rovio este disponibil pe aproximativ toate platformele posibil, acesta putand fii jucat chiar si pe browser-ul Chrome sau pe Facebook.

Ok, ok… si care e stirea? Pai dupa atata timp, atatea sequel-uri, jucarii de plus, etc, se pare ca Rovio vrea sa isi faca (iar) loc in primele locuri din AppStore / Google Play cu noul lor joc, “Bad Piggies”.

Jocul se va lansa pe data de 27 Septembrie pentru iOS, Android si Mac. Mikael Hed, CEO-ul Rovio, a declarat in anunt ca a fost intrebat de nenumarate ori cum ramane cu purcelusii din Angry Birds. Tot el declara ca acest joc a fost creat pentru a oferii jucatorilor de Angry Birds si perspectiva vazuta prin ochii purcelusilor verzi.

Abordarea mi se pare foarte draguta, mai ales pentru faptul ca respecta un principiu de care incerc sa tin cont intotdeauna si anume ca pentru fiecare poveste exista doua variante ! Daca doriti, puteti sa urmariti purcelusii pe Facebook, puteti sa fiti la curent cu cele mai noi stiri ale purcelusii pe Twitter sau puteti arunca o privire pe site-ul oficial “Bad Piggies”.

Via: Rovio

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *