mReady s First Testimonials

Dupa cum spuneam intr-un articol anterior Internship-ul mReady a luat sfarsit. Dar in acelasi articol ati citit doar parerea noastra. Nu ar fi interesant sa aflati si alte pareri?

Eu zic ca da!

In decursul acestui internship mi-am facut noi prieteni, am invatat ca pot lucra intr-o echipa pentru un proiect real, am invatat ca nu conteaza cate persoane sunt in echipa, dar conteaza cine sunt acestea si am inteles ca putem fi mai buni cu fiecare zi. Consider ca m-am dezvoltat si pe partea tehnica, acumuland informatii noi despre tehnologiile mobile (de la ceea ce vede un utilizator, la ceea ce este in spatele lucrurilor).

Cred ca o data cu acest internship m-am apropiat mai mult de ceea ce-mi place sa fac si ceea ce ma va defini profesional.
Emilia Dobrin

Andrei zicea la un moment dat intr-un mail la inceputul verii: “Maine incepem in forta ceea ce vreau sa devina o vara memorabila pentru fiecare dintre noi!”. Pot sa spun cu certitudine ca pentru mine cel putin a fost o vara de neuitat. Nu numai ca am cunoscut oameni care m-au facut pentru prima data sa ma simt ca facand parte dintr-o adevarata echipa, dar am vazut ca “a veni la birou” poate sa fie un moment pe care sa il astepti cu nerabdare in fiecare zi.

Si, nu in ultimul rand, am reusit sa invat mai multe decat credeam ca voi reusi – poate ca e mult spus dar acum chiar ma simt ca un Android developer.
Razvan Prejbeanu

Consider ca in aceasta vara am acumulat multa experienta la mReady, desigur si pe partea tehnica, dar mai ales din punct de vedere al muncii in echipa. Ma bucur ca am lucrat timp de 13 saptamani alaturi de oameni pe care ii respect, si e un lucru pe care mi-l doresc in continuare!
Vlad Harbuz

A fost o vara foarte ciudata, nu sunt obisnuit sa cunosc atatea persoane noi intr-un timp atat de scurt. Mi-a placut foarte mult experienta, dar si mai mult mi-au placut persoanele. Ma bucur ca Andrei m-a ales si pe mine sa fac parte din super echipa de interni; am invatat foarte multe si daca mai organizati un internship, eu voi fi primul care vine cu CV-ul.
Alex Gherghisan

Ce a insemnat mReady pentru mine? De fapt ce inseamna si ce va insemna…? E simplu. Este inceputul unui drum lung, pe care sper sa il parcurg cu oameni cel putin la fel de frumosi si de ambitiosi cum sunteti voi, toti cei din familia mReady. Impreuna cu voi am invatat ce inseamna sa muncesti cu adevarat in echipa, ce inseamna sa te bucuri in fiecare zi de ce ai realizat, ce inseamna sa te superi ca nu ti-a iesit cum ai sperat si sa te ambitionezi sa te intreci pe tine data viitoare. Trebuie sa recunosc, a fost intr-adevar asa cum ne-a promis Andrei, o vara de neuitat!

Pastrez cu drag cadourile personalizate si ele imi vor aminti mereu de cum a fost prima vara in “campul muncii”. Sunt sigura ca tehnic as fi putut invata mult mai mult pentru ca as fi avut de la cine, dar cu toate astea simt ca am evoluat si ca bagajul meu de cunostiinte e acum mai greu. Ma bucur ca am facut parte din mReady si stiu ca oricand sunt acolo oameni gata sa te ajute cum pot ei mai bine! Ramas bun, prieteni dragi!
Mihaela Calinescu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *