Cea mai mReady vara !

Astazi, 17 Septembrie, este o zi importanta, mai ales pentru cei mici (sau mai putin mici) care incep scoala sau liceul. Vreau pe aceasta cale sa le uram un mare SPOR pentru anul scolar care vine si o urare de doua ori mai mare pentru cei care isi vor incheia acest an scolar cu un examen de BAC, mai ales pentru cel mai tanar intern cu care am avut placerea sa ne desfasuram activitatea in aceasta vara, Vlad Harbuz.

Ok, scoala ca scoala, dar ce legatura are asta cu noi, cu echipa mReady? Pai, avem o saptamana plina…
Bine, bine… Au o saptamana plina astia de la mReady… si ce?” , s-ar putea intreba unii dintre voi. Intr-adevar, au mai fost saptamani pline, dar saptamana asta este speciala.

Este o saptamana plina de intalniri, de proiecte (nu genul de proiecte care se aduna de peste timp si te trezesti cu o saptamana inainte de deadline ca trebuie facute!) si de oameni motivati sa dea 200% ca sa iasa totul impecabil.

Am avut un weekend intreg in care mi-am amintit cat de mult s-au schimbat lucrurile de la inceputul mReady pana in ziua de astazi. Cum decurgeau primele intalniri intre noi si cat de neorganizat parea totul. Fiecare depindea de fiecare si totul parea o mare nebuloasa. Cum fiecare se chinuia sa isi imparta timpul astfel incat nimic sa nu aiba de suferit si cum fiecare zi parea ca ar fi trebuit sa aiba minim 30 de ore pentru a putea fi dusa la capat.

In acest weekend am realizat cat de mult am evoluat fiecare si cat de mult a evoluat mReady. Suntem o echipa mai unita ca niciodata, mai plina de energie ca niciodata si mai organizata decat ar fi sperat oricine acum 3 luni. Sunt mandru de noi, suntem mandri de fapt de noi si de lucrurile pe care le-am realizat si suntem constienti ca nu am fi obtinut astfel de rezultate altfel decat prin munca asiduua si prin disciplina.

Asa cum le-am urat celor care incep scoala astazi multa bafta si reusita in toate cele, imi voi lua libertatea sa ne urez si noua mult spor, rabdare si putere de munca sa continuam tot ceea ce am inceput si sa fim ceea ce ne-am dorit fiecare dintotdeauna, si anume adevarate exemple! Aceeasi urare se duce si spre cei de la care invatam lucruri noi zi de zi, spre cei care nu se tem sa munceasca pentru visele lor si spre cei care au crezut in noi si ne-au sustinut (continuati sa o faceti in continuare pentru ca da rezultate!)!

Cam atat pentru o zi de luni! Sper sa va incepeti saptamana genial si sa o continuati cel putin la fel de bine! Spor si la treaba!

You may also like...

1 Response

  1. September 18, 2012

    […] Dezvoltare aplicatii mready | Super Aplicatii Mobile | Blog mReady […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *