The Incredibly Smart Alarm [Android App]

In momentul de fata, mReady lucreaza de zor la 3 proiecte. Credeati ca am luat cu totii vacanta? Nimic mai departe de adevar decat asta! In acest articol va voi prezenta doar una dintre cele 3 aplicatii si anume viitorul alarmelor inteligente pentru Android.

Daca va intrebati cine este acel urs Koala…ei bine, este mascota aplicatiei noastre pentru moment. Ne-am gandit in primul rand ca aplicatia ar avea nevoie de un nume de cod (Squared Koala a sunat genial) si ca atare ar trebui sa aiba si o mascota “de cod”.

Daca inca va intrebati ce va face aplicatia noastra, va rog sa va raspundeti la intrebarile de mai jos.

 • Va treziti cu greu dimineata?
 • Daca va treziti greu, v-ati dori sa va treziti mai repede? 🙂
 • Considerati ca imediat dupa ce va treziti ati putea fi mai productiv?
 • Credeti ca sunt multe zile care sunt afectate de dimineti nereusite?
 • Daca peste toate cele de mai sus, aflati si stirile, nu devine deja excelent? (si spun aflati pentru ca va vor fi citite!)

Daca ati raspuns pozitiv la majoritatea intrebarilor, atunci va sugerez sa va aruncati o privire peste un demo al viitoarei aplicatii! Vizionare placuta!

You may also like...

3 Responses

 1. Mihai says:

  O sugestie pentru aceasta aplicatie ar fi un greeting personalizat… Good Morning X-ulescu. Unde X-ulescu sa fie un camp, in setari, unde iti poti introduce numele. Ma gandesc ca ar fi cool:). Succes in continuare. Aplicatia este foarte interesanta BTW!

 2. mReady says:

  Asta este unul dintre cele mai importante aspecte de care vrem sa tinem cont neaparat. Vrem ca aplicatia sa fie pentru tine un fel de Personal Morning Assistan, si, automat, trebuie sa fie un user experience cat mai cald.
  Iti multumim mult pentru sugestie si sa fii cu ochii pe noi!

 3. Mihai says:

  Si inca o sugestie care cred ca ar fi interesanta pentru aplicatia in cauza. Ce spuneti si de o sincronizare cu status-urile text (sau ziele de nastere) ale prietenilor de pe FB? Cei pe care ii doresti tu… astfel te poti trezi de dimineata iar vocea iti poate aminti ca azi e ziua lui x sau… x a postat ceva…;). Se poate extinde si la email.. Wow chiar poti face o groaza de chestii cu aplicatia asta… sau mai bn spus ea poate face multe pentru tine;). Good luck. Astept cu interes produsul in store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *