Cele mai infricosatoare costume de Halloween

Mai este un pic si vine Halloween-ul. In fine, 3 saptamani sunt o perioada destul de lunga de timp daca nu sunteti fani infocati ai acestei sarbatori.

Pentru cei care sunt totusi fani ai costumelor de Halloween am o veste buna. Aceeasi veste buna se aplica si iubitorilor de gadget-uri. Digital Dudz ne prezinta cele mai infricosatoare costume, nu atat din punctul de vedere al cantitatilor de rosu de pe ele ci din punctul de vedere al realismului.

De ce este nevoie? De un tricou special si o aplicatie gratuita care este valabila atat pentru Android cat si pentru iOS. Tricourile au diferite design-uri, iar cu ajutorul aplicatiei puteti avea orice: de la fete dubioase si infricosatoare care isi misca ochii, pana la o gaura in piept prin care se vad bataile inimii.

In cazul de fata, cuvintele sunt de prisos, asa ca vi-l las pe Mark de la Digital Dudz sa va prezinte intreg conceptul. Pe langa efectul garantat pe care il vor avea costumele, preturile sunt foarte accesibile: tricourile sunt $24, iar aplicatia este gratuita! S-ar putea ca primul Halloween mReady sa fie Powered by Digital Dudz!

Sursa: Mashable.

You may also like...

1 Response

  1. Request says:

    Din pacate nu livreaza si in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *