Salveaza vieti cu cea mai noua aplicatie SMURD!

Din fericire sunt o multime de aplicatii (multe din aceasta multime chiar gratis) atat pentru Android cat si pentru iOS. Din pacate, sunt foarte putine aplicatii care isi dovedesc cu adevarat utilitatea.

In aceasta dimineata am avut placerea sa descopar o aplicatie romaneasca denumita “Lectia de prim ajutor”, dezvoltata de catre ING Asigurari de viata si pensii si SMURD. Este o aplicatie foarte bine facuta si este foarte utila…ba chiar as indrazni sa spun ca este cea mai utila aplicatie peste care am dat in ultimele luni.

Cuprinde atat informatii despre cum sa reactionam in diferite situatii de urgenta, cum sa le prevenim si ce ar trebuie sa contina o trusa de prim ajutor. Ba chiar mai mult: aplicatia contine si o zona de “tutoriale” video legate de ce manevre se fac in diferite situatii si o zona documentata foarte exhaustiv rezervata doar urgentelor majore.

Categoric este genul de aplicatie care nu trebuie sa lipseasca nimanui din smartphone. De asemenea va recomand sa petreceti un pic de timp si pe site , si cel mai important, nu ezitati sa o incercati! Pentru fiecare download, ING Asigurari doneaza 1 euro catre SMURD!

Aplicatia pentru Android OS



Aplicatia pentru iOS



Site Lectia de prim ajutor

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *