Istoria Internetului intr-un Timeline

Este clar ca statul pe Facebook la munca este total neproductiv. Cu toate acestea nu sunt putini cei care pierd cateva ore zilnic pe Facebook in timpul serviciului in detrimentul altor activitati…sa zicem, mai productive.

Desi, eu, personal, nu sunt un mare fan Facebook, se pare, totusi, ca sunt locuri bine ascunse in paginile de Facebook de unde poti invata cate ceva. Vom lua exemplu pagina oficiala a companiei Grovo care se ocupa cu educarea populatiei in ceea ce priveste produsele web si mobile. Una din modalitatile prin care acestia isi fac treaba este chiar aceasta pagina de Facebook care este o adevarata lectie de istorie atat pentru internauti cat si pentru cei care isi pun des intrebarea: “Cum a fost inainte?”, sau, si mai bine spus, “De unde a pornit totul?”.

Mult huiduitul Timeline a celor de la Facebook este in cazul de fata un instrument ce se dovedeste a fi de un real folos in intelegerea Istoriei Internetului.

Va recomand cu caldura sa va uitati peste el, si daca cumva seful dumneavoastra se va rasti pentru ca stati pe Facebook in loc sa faceti treaba puteti sa fiti impacati cu gandul ca, in ciuda aparentelor, faceti ceva cu adevarat productiv! Imbunatatirea cunostiintelor generale nu strica niciodata!

Via: Mashable.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *