La multi ani!

Se spune ca nu realizezi ce ai decat in momentul in care il pierzi. Anul acesta am decis sa realizez zi de zi ce am si sa lupt sa tin aproape oamenii si lucrurile care ma fac mai bun.

Din fericire, 2012 a fost un an greu, lung si plin de experiente noi. A fost un an in care echipa mReady a dat viata viselor lor, un an in care fiecare dintre noi a luat initiativa de a-si indeplini dorintele si de a-si atinge telurile. Fiecare dintre noi a avut parte de nopti nedormite, de zile de 48 de ore si saptamani de 8 zile lucratoare. Cat de ciudat pare, sunt mandru de asta. Sunt mandru de mine, de noi, de mReady. Sunt mandru de munca pe care fiecare a depus-o si sunt mandru de aceasta mana de oameni care are curajul sa munceasca pentru dreptul lor de a fi oameni exceptionali intr-un mediu exceptional.

Am avut luni de vara calduroase in care am organizat un internship. Am descoperit in fiecare zi ceva nou si nu ne-a fost teama sa invatam lucruri noi unul de la celalalt. Am avut luni de iarna friguroase in care am pus suflet in fiecare proiect ca si cum ar fi fost singurul si cel mai frumos lucru pe care l-am facut vreodata.

Am avut parte de un an superb datorita noua, celor care stim ca suntem buni si vrem sa fim cei mai buni. Am avut parte de un an superb datorita voua, celor care credeti in noi si ne vizitati zilnic blog-ul/ site-ul/ pagina de Facebook. Am avut tarie datorita oamenilor care ne iubesc si ne asteapta la ora 6 dimineata cu o ceasca de cafea calda dupa 22 de ore de munca si ne incurajeaza non-stop. Am avut parte de toate acestea pentru ca am luptat si pentru ca nu am fost singuri in aceasta lupta!

Ne asteapta 2013, un an poate si mai greu, dar, cu siguranta, si mai plin de experiente noi. Suntem pregatiti sa dam tot ce avem mai bun pentru cele mai bune aplicatii mobile. Este un an in care ne propunem sa fim si mai awesome si sa ne aducem visele si mai aproape de realitate.

Cu aceasta ocazie va dorim tuturor un an nou productiv, plin de ore de munca si zile intregi de satisfactie langa cei care va sustin! Este momentul sa fim mai buni, sa fim mai awesome, mai amazing. Este momentul sa ne incepem fiecare zi cu zambetul pe buze si cu dorinta de a schimba ceva!

Cu mult drag, cea mai trancegeekfancy echipa dezvoltatoare de aplicatii mobile,
mReady!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *