Smartphone Ads in Reviste Print

Dupa cum bine stiti, mReady si-a petrecut finalul de saptamana la Webstock. In cadrul Galei Webstock, unde si-a gasit locul si aplicatia noastra, The Incredibly Smart Alarm, la categoria Mobile Apps, locul 3 a fost ocupat de Revista BIZ, cu a lor coperta cu augmented reality.

La toate coferintele unde am participat se vorbea de aceasta legatura intre print si tehnologie, cazul de mai sus fiind un exemplu care sustine faptul ca se poate realiza o punte intre cele doua medii, aparent diametral opuse.

Revista Entertainment Weekly a apelat la un mod si mai interesant pentru a imbina tehnologia cu print-ul. In paginile sale isi gaseste locul o reclama de-a dreptul inovativa. Este vorba de o pagina ce are in centru un ecran care afiseaza doua filmulete legate de niste show-uri de actiune pe care acestia le promoveaza, dupa care se afiseaza un feed live de tweet-uri legate de acele show-uri.

Ca sa facem lucrurile si mai interesante decat atat, cei de la Mashable au desfacut revista (mai exact, pagina cu pricina) si au descoperit ca acel ecran este de fapt un smartphone in toata regula! Acesta are o tastatura QWERTY, 3G, camera, difuzor si chiar un port USB pentru reincarcare. La o privire mai atenta, se pare ca acest smartphone folosit de cei de la EW este de fapt un ABO, care are un pret de $86. Cu toate acestea, revista nu va costa nici pe departe atat de mult.

Au facut diverse teste cu telefonul gasit in revista, si, spun cei de la Mashable, ca au reusit chiar sa sune de pe el, cu un pic de efort, ce e drept. Mi se pare cel putin o metoda inovativa si chiar sunt curios daca, in viitorul apropiat, vom vedea asa ceva si la noi in tara. Poate pentru o revista sportiva un live score feed? De ce nu?

Sursa: Mashable

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *