Everything You Need iPhone Case

Daca acum cateva luni vorbeam despre huse interesante/folositoare de iPhone, se pare ca acest subiect nu se invecheste niciodata.

O idee la care ma gandeam acum ceva timp, era aceea de a transforma o husa de telefon si intr-un portofel. Sau, mai bine spus, o husa de telefon care sa serveasca intr-o mai mare sau mai mica masura si ca portofel.

Cum era si normal sa se intample, se pare ca nu am fost singurul care s-a gandit la o asemenea utilitate din partea unei huse, asa ca cei de la Eyn Products au realizat o astfel de husa. Eyn vine de la everything you need si, sincer, isi merita din plin numele.

Husa vine cu un loc dedicat banilor/cardului bancar si probabil alte mici hartiute de care avem nevoie cu totii. Pentru doamne (si nu numai), husa are inclusa si o mica oglinda care foloseste, dupa cum spun ei, la quick touch-ups.

Inafara de faptul ca pare un pic cam mare si cam greoaie este cu siguranta o alternativa pentru un mic portofel destinat celor care nu stau excelent cu spatiul din buzunare!

Sursa: Mashable

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *