eBook Reader la doar 13$

Din cate am observat Romania, ca si multe alte tari, a imbratisat cu drag tot ce tine de eBooks, de la eBook reader-e pana la intreaga gama de carti in format electronic. Pretul eBook reader-elor nu a fost niciodata unul exorbitant, insa intotdeauna se poate si mai bine!

Kindle-ul celor de la Amazon era si este in continuare o oferta foarte buna pentru amatorii de carti in format electronic la un pret de $119. Cu toate acestea, cum ar suna un eBook reader la un pret de… $13 sa zicem?

Txtr Beagle este cea mai ieftina alternativa pentru orice eBook reader de pe piata la pretul mentionat mai sus.

Este vorba de un eBook reader de 5″ foarte usor si, evident, foarte ieftin. Daca stam sa ne gandim acesta poate fi mai ieftin decat o carte. Pentru cei interesati aveti specificatiile tehnice mai jos:

  • Display: 5″ cu tehnologie E Ink si o rezolutie de 800 x 600 px;
  • Greutate: 128 grame (cu baterii); 111 grame (fara baterii);
  • Dimensiuni: 140 x 105 x 4.8 mm;
  • Memorie interna: 4 GB;
  • Formate suportate: Toate formatele suportate de catre smartphone-uri;

Avand in vedere aceste specificatii, acest reader nu este un miracol al tehnologiei, ceea ce era si normal avand in vedere pretul sau. Chiar si asa, este un dispozitiv care face fata cu brio cerintelor unui eBook reader si merita cu siguranta atentie intrucat este o alternativa foarte viabila atat pentru un nou eBook reader cat si pentru un cadou (acest model fiind disponibil in 4 culori foarte vii).

You may also like...

2 Responses

  1. monica says:

    cum pot comanda si eu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *