OpenConnect cu Dragos Roua

Chiar acum cateva zile ma gandeam la programul meu saptamanal care cuprinde (ca si programul tuturor) si o zi de joi. Ce are special aceasta zi de joi este faptul ca eu si alti oameni la fel de curiosi si de ambitiosi ne bem cafeaua la Starbucks Vitan alaturi de Dragos Roua. Aceasta formula se numeste Open Connect si are deja cateva saptamani la activ.

Bine, bine… Ne bem cafeaua acolo. Dar nu ar fi nimic fara sesiunile de ice-breaking cu care incepe fiecare editie unde fiecare se prezinta (cum il cheama – cine e – pentru ce a venit – ce vrea – ce poate oferi), apoi cu sesiunea de pitch-uri si, la final, partea de networking.

Daca stiti despre ce vorbesc e super, dar daca nu ati apucat pana acum sa veniti eu zic ca e timpul. Este un loc unde puteti primi feedback de cea mai buna calitate, puteti intalni oameni care va pot deveni prieteni, mentori sau chiar parteneri de afaceri.

Vreau pe aceasta cale sa-i multumesc lui Dragos Roua pentru o initiativa care ma surprinde de la saptamana la saptamana prin oamenii care reuseste sa ii stranga. Va spun sincer ca este o atmosfera cum rar mi-a fost dat sa vad. O groaza de oameni din toate domeniile care sunt deschisi la noi oportunitati imi fac fiecare zi de joi sa inceapa cu o energie care imi ajunge timp de o saptamana pana la editia urmatoare!

Gata cu vorba! Ne vedem joia viitoare la Starbucks / Mall Vitan sa discutam business, idei si orice alt lucru ne trece prin cap!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *