Dupa 13 saptamani

Uneori ne asumam sa luam parte temporar intr-un proiect, intr-o echipa sau o activitate. Cu toate acestea, perioada aceea bine determinata ajunge sa aiba un impact mai mare asupra noastra decat cel pe care l-am planuit sau prevazut. Ajunge sa influenteze totul jurul nostru, indiferent daca putem sau nu inca, sa vedem cum o face.

Vinerea trecuta a fost o zi plina de emotii pentru echipa mReady. Perioada de internship s-a incheiat in mod oficial. Ne-am simtit foarte bine toata echipa, cu internii ce tocmai au absolvit si am sarbatorit cele 13 saptamani in cate ne-am cunoscut si am invatat unii de la altii. A fost o perioada frumoasa si intensa! Sigur ca nu a fost cea mai usoara perioada din viata noastra, pentru ca daca ar fi fost asa, ne-am fi plictisit si in plus, asa ar fi facut-o oricine.

Asa cum am spus, am sarbatorit asa cu meritam cu totii. Pentru ca vroiam sa fim siguri ca internii ne vor tine minte, cum o vom face si noi, le-am daruit cadouri personalizate, marca mReady. Si s-au bucurat… mult. Cu siguranta mult mai mult decat ne asteptam. Dar si noi am avut parte de o supriza placuta, multumita unei persoane speciale, Alina, care ne-a impresionat cu un desert delicios.

Mai mult de atat nu pot sa descriu, nici emotiile, nici distractia si nici gustul tortului. Poate va ganditi si voi sa petreceti urmatoarea vara alaturi de niste interni sau, daca esti student, poate ai vrea sa traiesti experienta unui internship.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *