The 5th Element [Android App]

Dupa cum bine stiti, mReady anuntase trei proiecte si voi ati vazut doar doua stiri… Cum a fost asa ceva posibil? Raspunsul este foarte simplu: astazi veti vedea ultimul, insa in nici un caz cel din urma, proiect.

Q: Numele?
A: The 5th element.
Q: Ce face?
A: Te face mai bun.

Daca pare simplu, aflati ca nu este deloc. Este printre primele aplicatii despre care am auzit/am vorbit in ultimul timp care chiar au ceva in spate. Intreaga aplicatie este sustinuta de un principiu, dupa care eu, personal, m-am ghidat foarte mult timp cand eram mic. Tin minte ca mi se spunea in fiecare zi: “Munceste ca astazi sa fii mai bun ca ieri, si maine sa fii mai bun ca astazi!”

Ideea de la care a plecat echipa a fost urmatoarea: Fiecare om isi doreste sa fie mai bun! Pe deoparte este de datoria fiecaruia sa se autodepaseasca, pe de alta parte, cea mai mare recompensa a muncii este chiar acest lucru: te transforma intr-un om mai bun, te dezvolta!

Aveti un mic trailer mai jos menit sa va faceti o idee despre viitoarea noastra aplicatie. Mica istorioara a filmuletului este urmatoarea:

  • Andrei – Gigel
  • Aylin – Learning (1st Element)
  • Razvan – Sociability (2nd Element)
  • Semu – Empathy (3rd Element)
  • Bogdan – Physical (4th Element)
  • Mada – AWESOMENESS (5th Element)

Vizionare placuta si va tinem la curent cu toate detaliile! Pana atunci, fiti pregatiti sa deveniti mai buni!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *