FriendViter! Coming soon…

Asa cum v-am informat si in postul de ieri, echipa mReady s-a impartit in trei echipe, fiecare dintre acestea urmand sa lanseze la sfarsitul saptamanii viitoare o aplicatie mobila.

Una dintre echipe este R-men si este formata din: Bogdan, Razvan, Edi si Aylin. Noi, cei din R-men, ne-am propus sa creem aplicatia FriendViter, dedicata pentru a fi folosita impreuna cu acele persoane care ne fac ziua mai buna, si anume, prietenii nostri.

Cand vrei sa te intalnesti cu prietenii tai, o faci pentru ca astfel te simti mai bine: te distrezi, vorbesti, te relaxezi. Pentru ca a fi alaturi de prietenii tai este mereu o experienta placuta, noi nu vrem sa iti pierzi energia si entuziasmul cu intrebari ca: “Unde ne vedem?” , “La cat trebuie sa ajung?”, “Cine mai vine?”.

In concluzie, iesirile cu prietenii sunt sfinte, de aceea nu trebuie sa le ratezi niciodata. Acesta este de altfel reteta pentru a termina fiecare zi cu zambetul pe buze. Friendviter te va tine mereu la curent cu ce se intampla ca sa fii mereu langa prietenii tai, indiferent daca ii cunosti de pe facebook sau ii ai deja in agenda telefonica.

Daca te intrebi cand vei folosi aceasta aplicatie, raspunsul este: Atunci cand tot ce vrei este sa fii alaturi de prietenii tai!

V-am facut curiosi? In cateva zile va veti putea juca si experimenta aceasta aplicatie! Pana atunci, echipa R-men va doreste sa petreceti momente cat mai frumoase alaturi de prietenii vostri!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *