Design-ul unui birou de vis !

Design-ul biroului unde fiecare dintre noi isi petrece orele de munca joaca un rol foarte important in ceea ce priveste randamentul tuturor. Incepand cu culorile predominante si terminand cu mobilierul si echipamentele din birou, sunt elemente cruciale cand vine vorba de crearea unei ambiante care sa sprijine productivitatea.

Dar ce se intampla cand vine vorba de o companie dezvoltatoare de jocuri? Ne gandim la programatori, designeri, etc, ne gandim instant la birouri, pc-uri si whiteboard-uri.

Si totusi… ce ar fi daca am scoate clasicele birouri si le-am inlocui cu mese rotunde? Si daca am pune in sali de sedinte piloni, fotolii si le-am aranja intr-o modalitate foarte primitoare? Sau am putea pune chiar o statuie cu Spider-man in marime naturala pe un piedestal… de ce nu?

Daca aceste lucruri vi se par cel putin hilare, aflati ca un studio de game development din Japonia le-a pus deja in aplicare. Cei de la Level-5, cu ajutorul echipei de la firma de arhitectura Noa Style au, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai creative si mai “de vis” birouri pe care le-am vazut vreodata!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *